Nieuw in de Eco Pop-up Store. Duurzame zonnebrillen van Bamboe met de verschillende kleuren en de organische houtnerven zet jij de trend voor 2016

houten zonnebril

Rozen houten zonnebrillen zijn geschapen van de allerbeste kwaliteit hout en geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Vanwege de originele houtstructuur is elke houtenzonnebril bijzonder. Alle Skateboardhouten zonnebrillen worden met de hand gemaakt en zijn veder licht van zwaarte. Bovendien zijn alle zonnebrillen voorzien van polariserende lenzen met de allerbeste UV400 bescherming tegen zonlicht. Deze unieke zonnebrillen zijn samengesteld uit meerdere laagjes kleurig hout in diverse tinten. Omdat elke zonnebril met de hand wordt geschapen en door de verschillende tinten en de organische houtnerven is elke houten zonnebril bijzonder.

Houten Zonnebril Wayfarer


Houten zonnebril Een zonnebril van donker bamboe hout Het bruine bamboe houten montuur gecombineerd met bruin gepolariseerde lenzen is een mooie zonnebril. Ebbenhouten zonnebrillen zijn van prima kwaliteit tegen een betaalbare prijs met respect voor de de natuur.

Het met zorg geselecteerde hout wordt ingezet voor het frame van de houten zonnebril. De zonnebrillen hebben een organische uitstraling en zijn met de hand gemaakt. Iedere zonnebril is uniek door de karakteristieke lijnen van het hout. Geen enkel montuur houten zonnebril is hetzelfde. Montuur van Ebbenhout in meerdere houtlagen. De natuur, de kalmte, de storm, de lucht van het jaargetijde en de frisse wind door de hoofdharen. De natuur is de geboorteplek van houten zonnebrillen. Geproduceerd van stevig bamboe hout, een paar stukjes ijzer en de lenzen waar je de zon mee kunt trotseren. Houten zonnebrillen maken jouw zomer fantastisch. Een mode die de komende jaren alle trends gaat inhalen. Een merk, vol geestdrift en innovatie. Een artikel, waar geen ander artikel aan kan tippen.

Kwaliteits zonnebrillen


De houten zonnebrillen staan voor kwaliteit en expressie! Deze zeer stijlvolle en unieke houten zonnebril is heeft een kleine oplage en heeft biedt daardoor extra exclusiviteit. Dit betekent dat je er altijd apart uit zal zien. De brillen zijn gemaakt van stevig Bamboehout en hebben gepolariseerde bruine lenzen. Bovendien zijn ze ook nog lichtwegend te dragen. Ideaal voor op de strand. Daarenboven beschikt de zonnebril over een compleet uv-bescherming. De polarisatie maakt het comfortabel om met de bril auto te rijden, watersporten en andere activiteiten uit te voeren omdat de houten zonnebril blijft drijven. Verder zijn alle houten zonnebrillen voorzien van flexibele RSV scharnieren de poten (bekijk) zijn nauwelijks stuk te krijgen.

Bamboe zonnebrillen


Bamboe staat bekend om zijn vermogen om snel te groeien. Ook is bamboe is ook zeer licht van gewicht en sterk.

Zonnebrillen van skateboard hout


Een van de meest duurzame materialen is gebruikt skateboard hout. Deze brillen zijn gemaakt van hout dat bestaat uit meerdere laagjes. Vanuit het zijaanzicht is elke hout laag zichtbaar.

Ebbenhouten zonnebrillen


Dichte, fijn geweven, en zeer strak is ebbenhout dat bekend staat om zijn gitzwarte kleur.

Beukenhouten


Eveneens gebruikt in muziekinstrument productie is beukenhout is van hoge deugdelijkheid en veelzijdig inzetbaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *